Αρχική σελίδα Sitemap Επικοινωνία Links Εκτύπωση English version

Κοινωνική ευθύνη | Χορηγίες | Το 11880 επιβραβεύει τους φιλάθλους της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Υπηρεσία Πληροφοριών Τηλεφωνικού Καταλόγου 11880 της NEWSPHONE HELLAS θα επιβραβεύσει τους φιλάθλους της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια της «φιέστας» για την απονομή του κυπέλλου του 10ου πρωταθλήματος, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή 13 Μαΐου 2007.

Η NEWSPHONE HELLAS, στo πλαίσιo της πολιτικής κοινωνικής ευθύνης, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που προάγουν το αθλητικό πνεύμα και στηρίζει ενεργά τα ελληνικά αθλητικά δρώμενα. Έτσι μέσα στo πλαίσιo της χορηγίας της προς την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, η υπηρεσία 11880 θα βραβεύσει τους φιλάθλους με συλλεκτικές φανέλες που θα φέρουν τις πρωτότυπες υπογραφές όλων των παικτών της Πρωταθλήτριας Ομάδας.

Το 11880 έχει πραγματοποιήσει αντίστοιχη ενέργεια για τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του ΟΣΦΠ με την Κέρκυρα, στις 22 Απριλίου 2007, χαρίζοντας εισιτήρια για τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα Champions League του Ολυμπιακού για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Μεταξύ άλλων, το 11880 ετοιμάζει μια σειρά ευφάνταστων εκπλήξεων για τους φίλους του Πρωταθλητή, παρέχοντάς τους την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις προωθητικές ενέργειες που διοργανώνει και να κερδίσουν μοναδικά προνόμια και δώρα.