Αρχική σελίδα Sitemap Επικοινωνία Links Εκτύπωση English version

Κοινωνική ευθύνη | Χορηγίες | Τo 11880 χορηγός του 14ου γύρου Καλλιθέας

Η Υπηρεσία Πληροφοριών Τηλεφωνικού Καταλόγου 11880 της ΝΕWSPHONE HELLAS συμμετέχοντας αλλά και συμβάλλοντας ενεργά στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της πόλης των Αθηνών, προχώρησε στη χορηγία της εκδήλωσης «14ος Γύρος Καλλιθέας 11880» που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Καλλιθέας, όπου βρίσκεται και η έδρα της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί τον ετήσιο αγώνα δρόμου τον οποίο διοργανώνει εδώ και 14 χρόνια ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλλιθέας, ενώ αναμένεται να διεξαχθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2007, στις 10:00, στο χώρο του παλιού ιπποδρόμου.

Η χορηγία του 11880 της NEWSPHONE HELLAS, αφορά στην ενίσχυση τόσο της οργάνωσης της εκδήλωσης, όσο και των επικοινωνιακών ενεργειών του Δήμου Καλλιθέας σχετικά με τον αγώνα δρόμου.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης «14ος Γύρος Καλλιθέας 11880» προβάλλεται καθημερινά στον έντυπο ημερήσιο αθλητικό τοπικό τύπο, καθώς και μέσω πλούσιου προωθητικού υλικού, όπως αφίσες, αεροπανώ και ενημερωτικά φυλλάδια. Η ΝΕWSPHONE HELLAS αντιλαμβανόμενη την εταιρική κοινωνική ευθύνη ως προϋπόθεση για την ανάπτυξη κάθε σύγχρονης και υγιούς επιχείρησης, επιχορηγεί τακτικά δράσεις και υποστηρίζει σταθερά την υλοποίηση πρωτοβουλιών που προάγουν το αθλητικό πνεύμα και τον πολιτισμό.