Αρχική σελίδα Sitemap Επικοινωνία Links Εκτύπωση English version

Δραστηριότητες | Θεματικές πύλες | 11880 (υπηρεσίες τηλεφωνικού καταλόγου Ελλάδος)

Η NEWSPHONE, προσανατολισμένη στην άμεση και ευέλικτη ανταπόκριση στις απαιτήσεις των καιρών, δημιούργησε τη νέα Υπηρεσία Πληροφοριών Τηλεφωνικού Καταλόγου Ελλάδος μέσω του αριθμού 11880.

Η Υπηρεσία 11880 είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, επικαιροποιείται και εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες πληροφορίες και είναι πάντα σε ετοιμότητα να παρέχει άμεσα και έγκυρα απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα τηλεφωνικού καταλόγου.

Η Υπηρεσία 11880 παρέχει πολλές πρόσθετες πρωτοποριακές δυνατότητες στους χρήστες της, όπως δυνατότητα δωρεάν επαναπάντησης προς τον καλούντα σε ερωτήματα καταλόγου που χρήζουν διερεύνησης, απευθείας σύνδεση με τον επιθυμητό τηλεφωνικό αριθμό (call completion), δυνατότητα αποστολής των στοιχείων του επιθυμητού αριθμού μέσω SMS, απεριόριστο αριθμό ερωτήσεων ανά τηλεφώνημα καθώς και δυνατότητα αποστολής φωνητικής και γραπτής (μέσω SMS) ενημέρωσης στον αριθμό του παραλήπτη κατόπιν αιτήματος του καλούντα.

Παράλληλα, διαθέτει και πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν σε χρηστικά ερωτήματα γενικού ενδιαφέροντος όπως – μεταξύ άλλων – εφημερεύοντα νοσοκομεία, φαρμακεία, βενζινάδικα, κινηματογράφους, θέατρα και δρομολόγια πλοίων, αεροπλάνων και λεωφορείων.