Αρχική σελίδα Sitemap Επικοινωνία Links Εκτύπωση English version

Ιστορικό

Από την ίδρυσή της το Μάρτιο του 1995, η NEWSPHONE έχει θέσει ως στόχο την ανάδειξή της ως η κορυφαία εταιρεία στην αγορά της παροχής καινοτόμων υπηρεσιών επικοινωνίας, περιεχομένου και εφαρμογών μέσω εναλλακτικών δικτύων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και Internet. Με τη διαρκή ανάπτυξη νέων πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών, η εταιρεία διεισδύει διαρκώς σε νέους τομείς της αγοράς, επενδύοντας σε υποδομές, τεχνολογίες αιχμής και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

1995

Ιδρύεται η NEWSPHONE HELLAS.

Η εταιρεία προβαίνει στην εξαγορά του 50% της εταιρείας CALL CENTER HELLAS, με στόχο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.

2002

Χρονιά-σταθμός, καθώς η εταιρεία ξεκινά τη συνεργασία της με το Ελληνικό Δημόσιο, για την υλοποίηση σημαντικών έργων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (e-Government) στην Ελλάδα, όπως είναι το έργο «ΑΡΙΑΔΝΗ» του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης, η τηλεφωνική εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του ΟΣΕ. κ.ά.

2003

Τον Ιανουάριο του 2003, η εταιρεία εισάγεται στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς, η εταιρεία προχωρά στην ίδρυση της θυγατρικής εταιρείας με την επωνυμία NOETRON, με αντικείμενο τη δημιουργία ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων και την παροχή υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

2004

Η εταιρεία συνάπτει σημαντική συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων «ΑΘΗΝΑ 2004» για την παροχή γενικών και ειδικών πληροφοριών σχετικά με τον Εθελοντισμό και τη Λαμπαδηδρομία και με την Ticketmaster για τα εισιτήρια των Αγώνων.

2005

Η εταιρεία ξεκινά τη δραστηριότητά της στον τομέα παροχής Υπηρεσιών Τηλεφωνικού Καταλόγου μέσω του σύντομου αριθμού κλήσης 11880.

2006

Η εταιρία εδραιώνεται περισσότερο στον τομέα Παροχής Υπηρεσιών Τηλεφωνικού Καταλόγου 11880, καθώς και υλοποιεί την πρόσβαση της υπηρεσίας από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα (Cosmote, Vodafone, Wind). Η εταιρία επίσης συνάπτει σημαντική συνεργασία με το ΙΚΑ για την εξυπηρέτηση του Τηλεφωνικού Κέντρου 184, καθώς επίσης υλοποιεί επιτυχημένα Mobile Marketing Projects σε χώρες του εξωτερικού, συνεργαζόμενη με μεγάλα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.